fredag 4 september 2009

Titta vad jag hitta.... på PrylbodenMöt Inger som driver Varuförmedlingen Prylboden i Knivsta.
Här gör jag många av mina fynd.
Varuförmedlingen är ingen loppis i egentlig mening, Här lämnar folk in sina avlagda saker till försäljning och förhoppningsvis så blir det till glädje för någon annan.
Efter nästan 10 års bekantskap så känner de till vilka saker som som triggar min puls. I går när jag kom ner så höll en av tjejerna som jobbar där fram den här korgen... Med frågan kan det här vara något för dig? Men så fin den är... Naturligtvis så fick den följa med hem. tillsammans med en träcylinder full med gamla virknålar och en vinflaska med etikett och nät. Så himla vacker.
Sedan kommer den där stunden när jag kommer hem och får ta hand om mina fynd är så himla avkopplande. Korgen var bra dammig och en övergång med dammsugaren och diskborste var nödvändig... i botten på korgen står det Blända Halleson 5.00 kr
1892 med blyerts.

6 kommentarer:

Viola sa...

VI fyndar flaskor vi båda två..men du håller dig till starkvarorna ser jag och jag till Ramlösan...härligt att höra att man är beroendeframkallande, ha en skön fredag, kram

Kerstin sa...

Så nydelige funn..flaksene var skjønne.Ja er det ikke moro og avslappende med slike gamle fine skaer..=)

STENLYCKA sa...

Vilken söt korg jag blir riktigt avundsjuk på dig.
Prylboden är något liknande som vi har i Lidköping det heter FA-fyndet och drivs av Frälsningsarmén, känns bra när pengarna går till något nyttigt.
Önskar dig en bra fredag, jag väntar på två bloggtjejer som skall komma på besök. Berättar mera sedan.
Kram

Les Cotrions sa...

Nice finds my friend!
Happy week end!
Vale

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vilket bra ställe du hittat, och med personal som vet vad du gillar. Smart ide´och lämna in istället för tippen som många väljer. Härligt när gamla saker får en ny chans hos någon som gillar dom. Ha nu en riktigt bra helg.
Goa kramen till dig
AnnaMaria

Faster Safira sa...

Vilka fina fynd och vilket bra ställe. Om jag någon gång kommer till Knivsta ska jag försöka hitta till Prylboden. De där gamla virknålarna var ju jättefina och ovanliga. Ett riktigt fynd!

Kram