onsdag 2 september 2009

En gammal sockerskål oputsad med nästan svart oxidering... Kan naturligtvis användas som just sockerskål. Men här får den utgöra ett litet stileben med vackra spetsar och ett fint tyg med text på och så en favorit snäcka. Nu börjar mörkret krypa sig på och istället för att förbanna mörkret som någon sa så får man börja tända ljus... Känner också att det börjar bli dags för lite ommflyttning av saker och ting... göra om i vitrinskåp, byta gardiner och få till den sköna höststämmningen "kuraskymmning" ni vet.

6 kommentarer:

Les Cotrions sa...

Lovely arrangement and very nice photo!
Happy new day!
Vale

Viola sa...

Verkligen vackert med svart patina...är oxå så förtjust i denna yta och så fint dit stilleben blev..än har jag inte börjat tända ljus...stretar emot...vill inte att hösten ska vara här än..men det är bara att gilla läget, ha en fin dag, kram

STENLYCKA sa...

Vilket underbart stilleben du har gjort.Du har verkligen känsla för det vackra!
Igår hade vi riktigt sommarväder här,så underbart varmt och skönt.Det är gott att få förlänga sommaren lite.Men idag är det åter regn och kalla vindar.
Kram

Lantliv sa...

Underbart vackert stilleben.....
Visst är det så....social som man är..på jobbet...oj då är jag i mitt esse....Sen vill jag krypa in i mitt hem...rätt osocial då. Banne den som gör ett oväntat besök. Visar det inte...vänjer in tanken att det är besök som gäller.
Gick en säljkurs och det visade sig att typiska servicemänniskor är just social för att sedan slå om till osocial.
Ha en pys mys kväll med ljus...hösten e härlig
kram Anne-LEE

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Helt rätt, det är ett fint ord, kura skymmning. Bara ordet låter mysigt. Jag gillar höst, äntligen är det mörkt på kvällen så man kan tända lyktor och sånt. Fint stilleben du gjort med sockerskålen.
Kramar till dig
AnnaMaria

Änglarnas hus sa...

ja nog e det finnt när silver svartnar.. får som mer liv då..

Fin blogg du har!

Kram Sanne