måndag 6 juli 2009

Regntunga skyar, vartän jag ser.......Hej gott folk, där ute i sommarsverige. Befinner mig i Nora på en plaskblöt camping. Gubben min ligger och läser och jag försöker hantera den bärbara datorn.... första gången. Innan vi for i lördags morse så skörda jag min lavendel. Vilken glädje vilken fröjd. Men framförallt vilken oerhört berusande doft. Håll till godo med bilderna och föreställ er doften. Det blir inte så svår att begripa varför vi köpte 10 nya plantor i år... Jag kan helt enkelt inte få nog.

5 kommentarer:

Les Cotrions sa...

Your lavender is faboulous!!! I'm not the baking type of girl too...It's my first time! But I'm satisphied of the result, so...may be I'll try again! Today it's raining here too...I'm happy! I hope to have cooler temperatures! This week end was a hell!!!
Happy new week!
Vale

Lantliv sa...

Ja vi får hoppas på att solen visar sig snart...bra med lite rotblöta...men kanske inte på en camping...Vilka vackra foton du visar...mmmm lavender så underbart..Skönt med en bärbar...
Kram Anne-Lee

Livs Lyst sa...

Nydelige bilder av en nydelig blomst. Lavendel har en utrolig deilig duft! Enig med deg!!!

Ha noen fine sommerdager!
Hilsen fra Liv i Norge ;O)

STENLYCKA sa...

Å vad tråkigt att ni har regn. Hoppas det blir bättre snart.
Vilken underbar lavendel. Jag har också en del, men jag är inte säker på när man skall skörda den, är det under själva blomningen man klipper av den?
Ha det så gott i Norge!
kram

Viola sa...

Haha..en till som startar upp inlägget med en gammal schlagerdänga..men hos mig gör det ont istället...:)

Ljuvlig lavendel, hos mig blommar min vita just nu...din doftar ända hit till Småland, ha en härlig regnig dag, så det blir storröj inomhus istället för trädgrådsjob, KRAM