onsdag 1 februari 2012

"Min granne Totoro" och lite annat
Efter två dagar hos mina småprinsar är jag nu hemma. Det tar på en gammal mormor när hostan ger vaknätter... Men vi hann med mycket roligt mellan hostatackerna. Både lite pyssel lek och film.... Har sett en helt underbar japansk tecknad film vid namn Totoro. Jag ska köpa mig ett eget ex.. för detta är det bästa jag sett på länge, då det gäller barnfilm.... så fjärra från dessa vanliga filmer från over there.... I butiken så går det fortare mot vår, än i verkligheten.... Men att drömma om våren är ju inget brott.... lite nostalgi i lavendel... ha nu ett gott slut på denna vecka... kram j
5 kommentarer:

STENLYCKA sa...

Vad härligt att få vara tillsammans med barnbarnen, skall till mina i mitten på februari och vara barnvakt en helg. Kanske skall köpa filmen och ta med mig, tror inte de har den.
Visst är det härligt att längta till våren, jag gör det genom att köpa massor med vårblommor.
Idag har vi kallt och snö, gillar det inte.
Ha det så gott.
Kramar från Raina

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Den filmen har jag bara hört gott om, roligt när man hittar såna. Och visst är det Linné, har köpt tavlan av en arbetskompis. Sonen här heter Carl, fast vi kallar honom Kalle.
Kramar
AnnaMaria

Katta sa...

Åh Totoro som är så söt, mina ungar älskar den! Ha en fin dag, kram Katta

Anonym sa...

Så ljuvligt att umgås med barnbarnen. Och vad härligt att butiken vårar, för om vi vårar tillräckligt inomhus så kanske det smittar av sig till utomhus;)

Tack för din söta kommentar inne hos oss, vi är också ganska stolta;)

Önskar dig en härlig kväll

Ninja sa...

Hittade hit via en länk och lämnar ett litet spår...