onsdag 30 juni 2010

Lite pyssel och blommor

Vita och rosa pioner, limgröna blommor från jättedaggkåpan och några blå Veronicor... Lite ormbunksblad runt och en doftande sommarbukett är klar.
Men så här gör sig nog den rosa pionen bäst.. draperad vid favoritsakerna.Men det håller längre i vatten. Här med en liten pryttelask från min mor och ett fickur från Min käre Arnes pappa. Fotot är från Arnes mammas faster Elin.
Gör ni som jag... ibland på loppisar köper saker som man inte riktigt vet vad man ska ha dem till. Men på något sätt så attraheras man och lägger på hög... I senaste nr av 101 ideér fanns en idé som jag strax tog till mig. Idéen kommer från Mia Pettersson http://mostermiasfyndigheter.blogg.se/ Jag hade tre tripp trapp trull fat... i pressglas så tog jag två snappglas och som avslutning ett yttepytteglas.. Limma i hop med glaslim... Visst blev det läckert.. Idag är det en smula mulet... och jag håller till i källaren.... mer pyssel på gång..
Allt gott till er! kram Jeanette
7 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, blommar dina pioner redan. Härligt! Hos oss har de ännu inte slagit ut. Men den som väntar på något gott osv.
Vilket läckert tips du gav. Alltid roligt att göra något eget av loppisfynden.
Jag har ett tips till dig också. Kupan rear, i morgon 80 och på fredag 90 procents rabatt på allt.
Kram Lena A

Monica Johansson sa...

Vilket läckert fat! Jättefint verkligen!
Fika imorgon kanske?
Kram Monique

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Men så fiffigt, det skulle jag kunna göra. Fast jag har inget sånt lim. Men visst köper man saker som åker in i något skåp. Jag brukar ha loppis på jobbet när jag behöver rensa skåp, vi är så många och alla gillar sånt här. Fina blommor har du också.
Ha en härlig julihelg
Kram till dig
AnnaMaria

Dessi sa...

Ja, det var riktigt kul med vattenkrig. Jaså, då har du haft fullt upp då :) Jag är faktiskt glad att jag slipper följa med på bröllopet. Det ska ju bli jättevarmt på lördag. Vi får ha en mamma/dotterdag istället för Sebbe överger oss o åker till gränna över helgen med mormor :) Det är pokemonkalas han vill ha. Vi har inga butiker med kalastillbehör. Har man tur så kan man hitta nalle puh o prinsesstema i matbutikerna. Så typiskt att allt är stängt nu så man inte kan beställa hem nåt. Alla andra år har dem haft öppet, men inte i år. Kram på dig.

Vita-hjärtan sa...

Psss...kika in hos mig.. :)

Kram Evelina

Viola sa...

Nämen...så himla läckert det bara blev, du kan du min vän, hoppas du haft en fin sommardag, kramen

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Joho då! Jag känner allt igen mig i det också...
Men då kan man ju göra som du! Så fint det blev med dina fynd!
Kram
Marie