onsdag 2 juni 2010

Följ med på en guidad tur i trädgården..

Här ser man hur Alliumbollarna lyfter sig ur grönskan... Några tulpaner håller sig envist kvar....
Här är samma vy fast från motsatt håll. Det lilla sopphuset byggde Mr Goding förra året.

Tag emot denna vackra bukett av nyskördade syrener...
Märkliga och vidunderligt vackra dessa små syrentrumpeter.

I dag blir det en strålande dag, ska försöka vara ute i dag och njuta, pyssla i trädgården, rensa lite ogräs... I går kväll kom kärleken hem med en överraskning... Vi har länge talat om att skaffa stålkanter till våra rabatter... och i går kom han hem med 9 meter.... Men vi måste nog vara två för att slå ner dem i jorden... Um vad snygg det kommer att bli.Speciellt sen när de har rostat lite... I går morse gick jag en fototur längs syrenhäcken... den är helt fantastisk nu.... Buketten är till er. Tips för Syren... långa diagonala snitt med vass kniv och så nästan hett vatten.. Håll till godo goda vänner och tack för att ni finns, ni förgyller onekligen min tillvaro... Kram Jeanette

6 kommentarer:

bakom berget sa...

Va härligt det ser ut i er trädgård och ännu finare blir det väl sen, när ni fått ner alla kanterna. Tack för syrenerna! Dom kan man aldrig få för mycket av.
Ha en bra dag i din fina trädgård!
Kram Åsa.

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det skulle jag också vilja ha, kanter runt rabatterna. Det var en fin tur du tog oss på, härligt med syrenerna. Våran bil är kry nu, bra men dyrt. Och vet du, spetsen kostar bara 38:- metern, inte så dyrt tror jag. Är ju inga mellanhänder som höjer priset.
Kramar
AnnaMaria

Lisas torp sa...

TACK för den ljuvliga syrenbuketten! Åh, så vackert och så fint den passar där på din målade sekretär!

Så härligt att få en liten rundtur i din trädgård! Oj, så fint ni har det och så vackert allt är nu!
Tack för din jättegoa kommentar hos mej - du ska veta att den värmde!
Ha en härlig dag!
Kram
Lisa

STENLYCKA sa...

Vilken underbar bukett tack för den. Vad fint du har det i din trädgård.
Har inte haft några syrener i min trädgård men i våras tyckte jag att det var på tiden att skaffa en syren, för jag har saknat dessa underbara blommor och doften varje vår. Så nu i våras satte jag en syrenbuske. Dröjer väl några år innan det blir blommor.Men när jag ser din vackra bukett får jag en sådan längtan efter att sätta in några hos mig. Så jag tänkte hjälpa till med föryngringen av några gamla syrenbuskar i våran kyrkopark genom att smyga dit i kväll och plocka en bukett.
Kramar till dig!
Raina

Monica Johansson sa...

Vilka underbara syrener! Jag tror de är mina favoriter, fast det säger jag om många blomsorter! Men just väldoftande blommor är jag svag för.
Står i smått galna skolavslutningstider där jag bl a ska vara i dukningsgruppen. Ska köpa limegröna dukar och till det mörkt syrenlila servetter tillsammans med limegröna. Det blir nog ursnyggt!

Viola sa...

Ljuvligt det har du i din garden..och såg nog en bekant tavla skymta, denna hade jag ågren över länge..var så nära att den blev kvar i Bossgård, men är så glad att den hamnade hos dig, KRAM