måndag 22 mars 2010

Utflykt till det vackra Vikbolandet.

Det var mer fart i oss tjejer än denna bild antyder. Men faktum var att det blir svårvisat... för ingen ville vara med på bloggen.... så här kommer några foton på lite detaljer i gårdsbutiken.


Det vackraste dagen av alla begav vi oss de tjugo milen ner till Viola och hennes öppnande av gårdsbutiken. Han är för underbar min älskling som ställer upp. Han släppte av mig utanför Bossgården och tog en tur till Norrköping. Under tiden som jag roade mig mig på bloggträffen.
Men vad kul det var, att få ansikten på Er alla tjejer.. Tack Violan för inbjudan och för att du gjort så fint. Att gå runt i Violas hem, var en sann upplevelse. Vi har ju följt renovering och inflyttning på bloggen.. Nu gick jag och sa åh åh åh hela tiden när jag hittade nya underbara blickfång... Sedan gick vi över till Gårdsbutiken Romantiska ting, där var det som att kliva in i ytterligare ett hem. Violas tanke är att allt ska stå som om det vore ett hem och inte en butik...
Dagen till ära så stod där en härligt vårig lunchbuffe uppdukad med stor läcker sallad och laxpudding... och gott att dricka till. Sedan utbröt ett litet shoppningsinferno... Själv kom jag hem med en hel drös läckra ting... Kommer visas här inom kort... som det brukar heta... Sedan vid halv fyra kom min själs älskade och hämtade mig... Fick tillåtelse och tog honom på en vandring i huvudbyggnaden. Han föll liksom jag för det ljuvliga köket med den härliga vedspisen. Så var det dax att säga adjö... sorgligt att lämna alla när man precis börjat känna varandra lite... Hoppas att ni tjejer som stannade över natten hade riktigt roligt. Får jag föreslå Violan att det blir till tradition detta i vårtider hälsa på i Vikbolandets vackraste boning! Nästa år sover jag över... Kram och tack, säger Jeanette. Att det kom 2 dm snö i uppland i går är inget att tala om så det lämnar vi dithän.


16 kommentarer:

Willewira sa...

Hej Jeanette!

Vad skönt att ni kom hem hela och bevarade. Och snön som kom igår förtränger vi...den finns inte!

Hellre kommer vi ihåg solen och värmen vi upplevde i lördags. Värme från sol som nya bekantskaper.

Tycker som du att detta borde bli en årlig tradition... :)

Ha det fortsatt gott! Kommer titta in till dig då och då.. :)

Kram
Willewira

Rummet för välbefinnande sa...

Ja, förstår att ni hade det underbart. Det gjorde allt ont i magen på mig när jag inte kom iväg. När klockan var ett stod jag där med penseln i handen och tänkte på er......
Men, ibland måste man välja helt enkelt. Hade ju varit så roligt att få träffa dig, men jag hoppas det kommer fler tillfällen.
Vilken pärla du har som följde med och körde dig. Det är villkorslös kärlek det :)
Ha det fint nu och jag längtar så efter att få se vad du köpte......
Hade ju spanat in en del själv som jag var sugen på.
Kram på dig!
Mia

Lantliv sa...

Åh vad kul att det blev så härligt!!Måste varit spännande....tänkte på det senare...att om man inte skriver en "sann" blogg så åker man nog inte på träffar. You know what I mean!?! Är hemma idag med magsjuka el. vad det nu är....trist...men lite skönt!
Ha en härlig dag,
kramis Anne-Lee

Mitt hvite hus sa...

Heisan

Skjønner dere hadde en fantastisk helg hos vår kjære Viola..

jeg kan bare tenke meg at hjemmet hennes er enda bedre i virkeligheten.

Og for ikke å snakke om butikken hennes..

så snill mann du har.:

klem Kerstin

Roses & Angels sa...

Hej! Ja du det var en underbar lördag det och så fint hon bor Viola! Hoppas du får en fin vecka! Kul var det att träffa så många goa tjejer! kram

STENLYCKA sa...

Förstår att det var en trevlig dag hos Viola. Tänkte på er och önskade att jag hade varit där. Vilken gullig man du har som körde dig, känns tryggt när det är lång väg och om det är snö också.
Skall bli spännande och se vad du fick med dig hem.
Ha nu en bra måndag!
Kram Raina

Älskade pion sa...

Vad roligt ni verkar att ha haft det.Mycket vackert att titta på antar jag. Ha en skön dag. Kram Ulrika

Elsa och Helena sa...

Det var så trevligt att träffa dig:) Såg din fantastiska present till Viola...säger bara WOW!
Det var en fantastisk dag som Viola bjöd oss på!
Kram Helena

bakom berget sa...

Jag måste bara berömma dig för det fina tittskåpet du hade gjort som present till Viola. Mycket vackert!
Vilken trevlig helg vi har haft!
Åsa

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vilken fin dag ni hade, så roligt att du berättar vad ni gjorde. Och god mat och härlig miljö. Ser Lenas madonnor och Mias kort tror jag. Tack för att du visar oss som inte var där.
Goa kramen
AnnaMaria

Karin Lindström sa...

Hej Jeanette!

Vad roligt att du var hos Viola. Jag kan tänka mig att ni hade det trevligt där. Det är ju så roligt att träffa andra bloggare, tiden bara försvinner!

Jag har nog spanat in en hel del i hennes fina butik. Nu får vi snart se vad du fick med dig hem *ler*.

Ha det bra!
Många kramar
Karin

Faster Safira sa...

Jag förstår att ni hade en härlig träff med massor av fina saker. Önskar att man hade varit med, förstås.

Du har en award att hämta hos mig

Ha det så bra

Lisas torp sa...

Hej Jeanette!
Så härligt att jag nu har ett ansikte och ett gott leende framför mej när jag skriver här!!

Ja, visst hade vi en underbar dag och såååå jättefint det var överallt - inspirerande och lustfyllt att bara få vistas där!

Bra att ni kom hem ordentligt, och denna snöyra som kom dagen därpå ska vi inte tala om! Hu, så hemskt!

Ja, en härlig idé om att ha en tradition hos Violan varje vår! Det vore något det!

Vilken fantastisk present du hade gjort till Violan - den var verkligen imponerande och så mitt i prick!!! Så jätteduktig du är!

Ha en fortsatt härlig vecka.
Kram
Lisa

Roses & Angels sa...

Ja det var väl en häftig bostad :-). Nej alla vill ju inte ha eget så det är bra att det finns alternativ. Detsamma hoppas vi ses fler ggr. Tack, du är så välkommen till min sida. Kram

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hej igen. Har sett skåpet du gjorde till Viola, så jättefint. Det var mycket jobb bakom det, så otroligt fint med tavlan. Det var en underbar present.
Kramis
AnnaMaria

Tezz från Kungens Kurva sa...

Låter som att ni hade jättetrevligt! Hade gärna velat vara med så jag håller tummarna för att det blir en återkommande tradition så att det kommer en ny chans nästa år :)
Hoppas du fått en bra start på veckan!