onsdag 24 mars 2010

Må bra kväll I Knivsta kommun.


I hälsans tecken går denna vecka för de anställda i Knivsta kommun. Veckan är full av olika aktiviteter som man kan välja att deltaga i. I går kväll var det en "Måbrakväll" nere på kommunens aktivitetscentrum, kallas för Guldkanten. Här var ett tjugotal tjejer som fick prova på olika sorters massage och så lite pyssel. För pysseldelen av kvällen var jag och min väninna Regina inlånad. Laddad med stora tapetkataloger, saxar limpistoler, skulle vi skapa våriga kort med fjärilar på. I tre timmar så klipptes det och limmades. Det var så otroligt roligt. Regina som är från skrappandets förlovade land, USA, hade en massa roliga special grejor med sig... som alla ville testa. Vi pratade om vikten av att avsätta tid för skapandet. Hur viktigt det är att sitta och skapa och känna flödet.... oavsätt om det är papperspyssel, stickning eller ommålning av möbler. Hur bra vi faktiskt mår när "Mangjortnågotsjälv" och hur det stärker självförtroende, och spar pengar dessutom.

Det var en fröjd att få sprida lite fjärilar i Kommunhagen och vara en del av detta härliga tjejgäng. Tack Lena Johansson som bjöd in oss att få vara med.....
Kram Jeanette

8 kommentarer:

Roses, angels & white homes sa...

Vad kul med en sån kväll, att få prova på saker. Pyssla är kul. Ha en fin kväll kram

Lisas torp sa...

Oj, vilket härligt pysslande! Det är verkligen kul när man är några stycken och får riktigt vältra sej i pyssel!
Ha en härlig kväll!
Kram
Lisa

Viola sa...

Det var välan rätt person som får ta hand om pysslandet...klipp och skuren för uppgiften...:0) ha det så mysigt, KRAMEN

Les Cotrions sa...

Waw Jeanette! You seem to have had a very nice time making beautiful butterflies! I agree with you...creativity is very healthy!!!
Big hugs
Vale

Älskade pion sa...

Vad trevligt ni verkar att ha haft det. Visst är det viktigt med lite "må bra" dagar.Ha en skön dag. Kram Ulrika

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det var en bra idé och ha sån pysselkväll. Nu fick deltagarna ju jättefin vägledning av er, ingen gör så fina kort som du.
Stora kramen
AnnaMaria

Magdalena sa...

Oj va mysigt med sådan kväll!!
Visst är det skapandeprocessen som ger en styrka...och när kreativiteten flödar så är det ännu bättre, då känner man sig hel.
Tack söta Jeanette för dina ord hos mig,jag blir alltid lika glad och smickrad...du är alltid så snäll mot mig,tusen tack från hela mitt hjärta!
Stor kram på dig
Magdalena

Rummet för välbefinnande sa...

Ja, jag har jobbat hårt kan jag säga. Det har varit sena nätter och väldigt lite bloggande. Men, nu börjar det arta sig förstår du. Håller på att inreda mitt lilla showroom/butik. Kommer att ta emot kunder där efter tidsbokning. Annars så kommer jag att lägga ut det på min lilla webshop. Du kan nå den från hemsidan, www.kanslansvag.se eller så går du direkt till http://kanslansvag.blogspot.com.
Det har varit lite si så där med uppdatering där eftersom jag jobbat med lokalen, men nu blir det snart ändring på det *ler*
Ska ta och lägga ut lite mer bilder där under helgen hoppas jag på.
Hör av dig bara om du ser nåt som lockar!

Ja, du förstår varför jag inte kom iväg. Tänk så jag hade längtat att få träffa dig, men visst ska vi få till det så vi ses ändå. Hör bara av dig om du har vägarna till mina trakter i Värmland. Det är ju inte svårt att hitta till Karlstad, och då är du nästan hos mig sen.
Ha nu en riktigt fin helg!
Kram kram Mia