måndag 4 januari 2010

Har varit ute och gjort nedslag hos era bloggar idag... Som alltid så blir jag inspirerad... Kul att se in i Ert lilla hörn av världen. Ser att några av er redan städat bort julen.... Medan andra som jag väntar i det längsta... Hos någon fann jag vårlökar i en skön mix med spetsar och vackra ting, hos andra åter, många kloka tankar.
Ligger nu i startgroparna för en liten januariutlottning... tänker fira stort att jag kommit upp i 20000 besökare inom kort.... Vilken fantastisk siffra... Återkommer om detta.. Detta var allt för idag... Allt gott till er allesammans. Kram Jeanette


9 kommentarer:

Les Cotrions sa...

Waw! Wnderful nordic images Jeanette!
Don't worry for the card...I'm sure it will arrive...one day! It's snowing now...it's the second time this year and it's very unusual! But I'm dreaming Spring!
Happy new week!
Warm hugs!
Vale

Lily´s nya... sa...

Vackra bilder!
Nu längtar jag efter våren!!!
75 dagar kvar, läste jag på en blogg. Hoppas de går fort..
Ha de gott
Kram Lily

Hulda sa...

Så flotte bilder du viser av vinterens hvite drakt. :)

Birgitte sa...

Hej Jeanette,
Håber du og dine kære er kommet godt ind i det nye år. Ikke noget at sige til at du har haft så mange besøg på din fine blogg. ;o)
Kram, Birgitte

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vårlökar och spetsar, det låter härligt. Men men, här är julen kvar, får plocka bort när jag är ledig. Och granen är så fin, barrar inte alls. Så vackra foton du visar.
Kramar
AnnaMaria

envilsenloppa sa...

Vilka bilder !!
Gott Nytt År på dej !
Kraam/Lotta

Viola sa...

Idag lovades vi 3 gr kallt men vaknade till20, hur kan det bli så fel...:( är rejält trött på kylan, snö får det gärna vara, utlottning det låter skoj, ser jag fram emot, ha en fin dag, kram

Hanna sa...

Vilket vackert hus.
kram
Hanna

Mitt hvite hus sa...

Så utrolig vakre vinterbilder du byr på..


Klem Kerstin