tisdag 8 september 2009

Höstupptakt i Hantverksföreningen


Jag har tidigare berättat om vår härliga hantverksförening.Händer i Knivsta. Denna gång var vi hemma hos mig. I garaget, hade jag ställt upp bord för pyssel. Meningen är att vi går runt till varandra för att få en inblick i vad var och en gör. Denna gång prata vi lite om korttillverkning och tjejerna fick prova på. Naturligtvis så fikade vi också. Ann hade gjort persikopaj... på egna persikor, Sandra hade gjort "Short bread" en speciell mördegskaka, och Kicki chokladkladdkakemuffins... Så fantastiskt gott alltsammans. Det blev mycket skratt och prat och letande efter det perfekta pappret till just den fjärilen. Tack för i går tjejer.

Kram Jeanette

11 kommentarer:

Les Cotrions sa...

Oh wonderful! I'd like to be there with all you!!!
A nice day for you!
Vale

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vilken fiffig ide´, träffas och pyssla. Känner igen det fina fjärilskortet, jag tittar på mitt varje dag. Och vilken fika ni fick, smaskens.
Kramis
AnnaMaria

Dessi sa...

Hej moster! Jag har sett att du gjort några fjärilar...tycker dem är superfina. Gör du möjligtvis såna på beställning? Skulle tycka det var mysigt o ha ett par sitta på väggen i vårat vardagsrum, i lila färger. Har du tid o lust?

Faster Safira sa...

Vad roligt att ni träffas ett gäng och pysslar. Ni ser ut att ha det jättetrevligt. Och fjärilskorten är helt underbart söta. Jag har ju ett eget kort :)

Viola sa...

Vad härligt att träffas så..du dom kakorna....:) vattnas i munnen, du...jag gav en rejäl slant för den tesamovaren så jag tänker ta 230 kr för den...är du intresserad så höra av dig...lägger annars ut den torsdag eller fredag, kramen

STENLYCKA sa...

Vilket trevligt sätt att träffas på och sedan bli undervisad av dig i hur man gör vackra kort. Där skulle jag gärna varit med.
Kramen

Hannahs Bod sa...

Vad mysigt det ser uta att vara under er korttillverkning, pyssla på.
Ha det gott//Hanna

Dessi sa...

Tack va snäll du är! Glad jag blir! Du får säga till vad du vill ha för allt.

HIK-Monica sa...

Tusen tack Jeanette för en härlig kväll! Tänk att känna sig piggare när man går hem på kvällen, än man var när man kom! Du är en så härligt inspirerande person som sprider massor av glädje omkring dig.
Det var jättekul att prova på pappersslöjd. Tack alla ni andra underbara tjejer i föreningen för att ni är så goa! Monica

Lantliv sa...

Men vad mysigt....en hel hög pysselmajor...alla med olika hantverkskonster (?)..lära av varandra...vilken grej...vad kul..
Där hade jag också gärna suttit mè
Kram Anne-Lee

psst...fredag imorgon:)

Lisas torp sa...

Så härligt att pyssla tillsammans och att inspirera varandra!
Tack för titten hos mej! Önskar dej en härlig helg!

Kram
Lisa