tisdag 12 maj 2009

Sonja Charlotte Pedersen


I dag skulle min mor haft namnsdag. Hon dog för snart 28 år sedan och jag sörjer henne ännu.... Hon blev bara 53, och jag är nu äldre än hon blev. Men jag har många vackra minnen, och ett är att vi alltid sjöng tillsammans.
Var inne hos en härlig blogg http://inspirationivitt.blogspot.com/
och där hade hon den länkat till.... (se nedanför) sin dotter som sjunger helt fantastiskt bra.... en av mina älsklingslåtar för övrigt.....
Min mor skulle ha njutit........ så gå nu in och lyssna och ha en underbar dag. / Jeanette

8 kommentarer:

Les Cotrions sa...

Oh my God! She was very young when she died and she was a very beautiful woman too! It's so nice you sang together! Now I'm at work, but when I'll come back home I'll listen on you tube your music!
Big hugs
Vale

Desiree sa...

Va kul o få se henne. Har faktiskt aldrig sett nån bild på henne. Ni är väldigt lika måste jag säga. Hur dog hon?

Desiree sa...

Tack, va snäll du är! Fast jag tror faktiskt inte det skulle gå så bra för mig med en sån liten firma. Tror inte folk har råd riktigt, då dukar dem hellre (tråkigt o vanligt) själva.

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Så synd att din mamma inte blev äldre...
Härligt att minnas genom musik.
Kram
Marie

Inspiration i vitt sa...

Hej, vad go du är Jeanette helt otroligt att du vill skriva så fint och länka till min flicka , när jag ska berätta detta för henne kommer hon att bli sååå glad tack snälla du.
Så sorgligt med din mamma, ja man slutar ju inte sörja och sakna, förtår att man gör det hela livet och speciellt vid speciella tillfällen.
Så fint fotot var på din mammi.
Kramar i massor/Ingela.

STENLYCKA sa...

Vilken vacker mamma, så tragiskt att hon inte blev äldre måste vara jobbigt att mista sin mamma för dig.
KRAMAR

Viola sa...

Vilken vacker bild...förstår att du saknar din mamma! Varm kram från din VIOLA

promenader på landet sa...

Vad tråkigt att du inte fick ha din mamma hos dig så länge, men du får minnas henne och tänka och prata om henne ofta. Det tycker jag känns bra. Jag har en "mormor" som jag stod nära som jag sörjer mycket. Hon känns mer levande när jag pratar om henne. Ha det bra och njut av sången! Kramar Maria