onsdag 30 januari 2013

 Ännu tid för att tända ljus, och njuta av tillvaron. Smuttandes på ett glas vin. Här har jag slagit in och dekorerat ljus i fyrpack, bra som värdinnepresent, när man ska bort på middag.



 
Häromdagen var jag och skulle skicka blomogram, på vägen ut hittade jag en full kasse med utslagna hyacinter. Färgerna var så intensiva och doften bara så underbar...
50 kr fick jag ge för en hel kasse med välbefinnande.
Så här i en gammal spånkorg med lite silkespapper och vackra pärlor blev det ett ljuvligt blickfång i min butik.



Älskar denna tapet, från boråstapeter och heter Mega.... Toile de Jouy heter motivet på franska. Här med några läckra fjädrar och en mask som jag hittade på HM.



Ytterligare ett litet arrangemang på mitt svartmålade ovala matbord....


I dag kom jag iväg till Stockholm och min favoritaffär på Upplandsgatan. Den heter Old Touch. Önskar att de hade ett ställe att hänga av sig..... ytterkläderna, för här kan jag gå i timmar! Insupa atmosfären och titta på vackra ting! Naturligtvis så fick jag med mig lite vackra saker till butiken.... så välkomna in .....

4 kommentarer:

STENLYCKA sa...

Du är bara så duktig på att arrangera så man blir alldeles lycklig!
Allt gott till dig och en fin torsdagskväll!
Kramar Raina

Petersilie sa...

Varje gang jag tittar pa din blog blir jag lite hemsjuk till Sverige där jag bott under tre underbara ar. (förlat att jag inte har dem där krusiduller pa a och o, jag vet inte var jag kan hitta dem pa mitt tyska tangetbordet). Din (ditt) blog är so ursvensk(t) och du har en san talang för bilderna - jag skulle sa gärna vara in din närhet, jag skulle tillbringa sa manga timmar i din butik - men sa maste jag nöjer mig med att titta, som jag gör regelbundet. Just nu har jag använt alla de fina loppissakerna jag köpte sista gangen i Sverige, men om du vill ta en titt pa min sida da ser du hur man kan använda alla de vackra gamla saker och ting för att göra smycken av dem! www.hofmannschmuck.de (shameless plug, sa säger ju Engelsmannen). Jag drömmer bara om Skärholmen och alla antik-affärer och -lador.. Tack för den svenska känslan din blog medför!
Hälsningar, Petra fran Tyskland

Petersilie sa...

Jag är inte säker hur den funkar med att lämna kommentar - vi far väl se..

STENLYCKA sa...

Varma kramar till dig min goa bloggvän på Alla Hjärtans Dag!
Önskar att din dag blir fylld av kärlek, värme och skratt!
Raina