onsdag 12 december 2012

 Här ser ni ett numera urläckert toalettbord... Förr så slitet, brungult och med rostiga, trasiga handtag... Men nu målad i en vacker grå ton och så har den fått ett nytt krön och lite bladguld här och där.... Nya läckra knoppar. Jag bara älskar den!
 Toalettbordet fick sätta tonen, en kista fick samma färg och så lite tryck... Kuddar i ylltyg med stora bollfransar oh rosa spets. Gamla pjäxor, nötta och slitna och bara så vackra...  Dessutom en muff, bara sååå läcker.
 En alldeles underbar liten pall från Åhlens, som jag.....Kånkade hem, åkte tåg med från Uppsala till Knivsta, det var den sista. Och jag var bara tvungen att ha den! Några läckra handväskor från trettiotalet, och juleklapp som passar in.
 Här ett alldeles underbart litet smyckesetui i glas och guld....Pärlor och medaljong och en liten grekisk olivtvål vackert inslaget.
 En vacker parfymflacong, julkort och spets, pärlor och fjädrar......
 En drös med grekiska olivtvålar, förpackade i vackra skrudar. I bakgrunden handvirkade, stärkta julgranshängen med bokmärksänglar.
 Änglavingar för att hänga i granen.
Tillvarata er allesammans, kram j

5 kommentarer:

Monica Johansson sa...

Älskar ditt vita julpynt! Granen i butiken är helt magisk!

Pysselpalatset sa...

Tack söta rara....

STENLYCKA sa...

En stor varm Julkram till dig!
Önskar dig God Jul och att ni får en härlig julhelg!
Tack, att du finns där ute i bloggvärlden och att jag får njuta av dina vackra inlägg!
Raina

Rut och Signe sa...

Du har en så himla mysig butik. Jag har också drivit butik tidigare och saknar den ibland. Dock en hel del jobb med det också så jag är nöjd med att inte ha den kvar. Din är i alla fall supersöt!

Ha det gott, Marie

STENLYCKA sa...

Tack för alla underbara inlägg under året och alla rara hälsningar!
Önskar dig och din man ett Gott Nytt År av värme och innerlig glädje stor!
Stor Varm Nyårskram!
Raina/Stenlycka