söndag 8 april 2012

Panelen på plats och målad med....

Tänk vilken skillnad det blev.... förut en tunn gipsvägg... nu kan jag sätta upp precis vad jag vill!
Utan att det blir en massa fula hål. Som ni ser har jag inrett ett fake-lusthus.... Målat ett bord och patinerat det... Det står Santum amor florum på skivan... Här är kärleken till blommorna stor... ett citat av Calle... som Regina och jag lite vanvördigt kallar Carl von Linné. Tillsammans med de vackra fönsterbågarna... så var temat helt klart... Det lilla vitrinskåpet har Arne skurit till glasen och kittat ... han är bara för duktig....Visst är den lilla kaffepannan med Melitta originalfilterhållar helt ljuvlig... I morgon bär det av på påskäggsjakt i Nacka.... Lax med wasabisås och klyftpotatis står på menyn..... och därefter påsktårta med gul marsipan.... och kycklingar...
Men idag står lamytterfille på marinering.... snart dags att börja tillagas... um och en skvätt rött mustigt vin tilll... Det är man väl värd?
Tillvarata er nu mina kära.... kram J

7 kommentarer:

bakom berget sa...

Men, va ni e händiga! Jättefint.
Va mycke gott Du frestar med. Jag som tokälskar marzipan, har inte så mycket som sett röken av en marzipankyckling den här påsken. Hur kunde det bli så tro?
Det låter gott det där Ni ska äta ikväll. Ha en jättefin afton och må så gott!
Kram Åsa.

Eva Linnea sa...

En riktig nostalgitripp!
Kram från Eva Linnea

Älskade pion sa...

Vad fint du har pysslat till det.Kram ulrika

Anonym sa...

Ååå va fint det ser ut!!
kram kram
/Carina

Viola sa...

Vad synd att du inte har någon du kan sätta is...loppis har jag inte varit på de sista 2 åren...är något som jag inte handlar med längre..hinner inte...ha de, kram

Åsa/asamia sa...

Å vilka fina foton du har på din blogg, tur jag hittade hit.
Ha en fin dag.

Helena, Craft and Creativity sa...

Kaffekannan är bedårande!

På min blogg har jag förresten skrivit lite om de fynd jag gjorde hos dig för några veckor sedan! Jag är jätteglad för allt jag köpte och kommer gärna åter. :)

http://craftandcreativity.com/blog/tag/thrift-shopping/