söndag 22 maj 2011

Lite smått och gott....

Lite färgteman i butiken, Den blekt rosaröda i broderier från förr.. o så vackra, sedan den sommrigt gröna glasfärgen... Visst är det somrigt...!


Nedan lite av mina fjärilar, som svingar sig upp i taket, av vårglädje.....

Söndagmorgon och jag väntar på att min käre make ska vakna.... I dag blir det frukost i det gröna.... Jag lever i ett lyxsalighetens rus... Solen strålar och det doftar sommar ute, fastän klockan bara närmar sig halv sju på morgonen. Syrenhäcken är helt makalös... gigantiska blomklasar i lila och lite vitt... Aliumbollarna är på gång, och pionerna är stora knoppar ... Gårdagen var Marknadsdag i Knivsta, ett hundratal knallar och lopp runt Valloxens i alla olika klasser... Målgången var precis utanför min butik... Tack för det!!!!! Så en ständig ström av besökande glada människor från kl 10 - 16.


Så idag blir det bara småpyssel i trädgården. Önskar er alla en ljuvlig dag. Kram Jeanette2 kommentarer:

bakom berget sa...

God morgon! Vilken rolig dag ni hade i Knivsta. Kan tänka mig att det var högtryck i din butik då.
Det gröna glaset är så fint och somrigt. En sån där liten broderad (vad det nu heter) med fickor, har jag haft en gång. Det var broderad i blått och hade små vita ringar att hänga upp den i. Undrar just vart jag har gjort av den?? Måste leta tror jag.
Hoppas du får en skön söndag i din trädgård.
Kram från Åsa.

Monica Johansson sa...

Tack för en jättetrevlig dag i marknadsyran! Knivsta är en trevlig plats på jorden, i synnerhet så här års.
Du har så underbart somrigt och fint i butiken. Jag gillar speciellt ditt vackra gröna skåp med provdockan intill. Och så alla dina härliga fjärilar!
Kramar från Monica