torsdag 26 maj 2011

Jag frossar i stora buketter....Just nu så kan man verkligen frossa i stora buketter av syren, långa snitt och med varmt, nästan hett vatten och de står i en vecka.... Vädret har lämnat lite övrigt att önska den senaste tiden... men jag kompenserar mitt uteliv med att ta in en bit natur... Nedan ser ni ett av mina senaste projekt... en dopstol kallar jag dem. Med datumet skrivit i silver under sitsen så blir det ett kärt minne... Nu väntar morgonrutiner och sedan blir det butiken.... Många leveranser klara och beställare ska hämta idag... Student, bröllop och dopkort. Härliga tider, strålande tider!

Nu är det dessutom klart med resan för min syster och mig... Det blir Kanarieöarna.... och inte bulgarien... Härligt avslut på sommaren...

Men tills dess så passar vi på att njuta av den svenska ack så lynniga sommaren, men så gudomligt skön.... tillvarata er.. kram J

3 kommentarer:

STENLYCKA sa...

Godmorgon kära vän!
Det var ett tag sedan jag skrev,det har varit så mycket, maj månad är en underbar månad men hektisk.
Har rensat och donat i min trädgård för nästa lördag skall bloggtjejerna Anna o Carina komma och fota min trädgård för ett ev. reportage längre fram.
Jag plockar också in underbara buketter av syrener, ställer dom i jätte varmt vatten och precis som du skriver så håller de jätte länge.
Vad kul skall du resa till Kanarieöarna, vår favorit, vart skall ni någonstans?
Vi har beställt en resa till oktober, då skall vi bo på Gloria Palace Amadores.
Ha det gott!
Kram Raina

hemma hos lilla mej sa...

Ååååå vad underbart med syrener.Doftar ju bara så gott.Ha ne en skön torsdag.Kraaam Rita ♥

♥ E L ♥ sa...

Halloj! Nu kan jag vara med i Blogglandias aktiviteter igen och kommentera. Fy vad det är irriterande när "nå´n" byter eller vad farao "de" håller på med på blogger.
En skön lördagskväll önskar Eva Linnea