torsdag 21 april 2011

Små, men underverk likväl.Lyckan är obeskrivlig just nu. Man vaknar av ljuv fågelsång. Och all ackumulerad vårlängtan kan äntligen få sitt. Det riktigt sjunger innombords. Den tid vi går tillmötes nu är så obeskrivligt vacker. Varje dag händer det något nytt.... Ja, man vill verkligen göra som Arja.... Tacka livet.

Idag blir det butiken... och i morgon ska vi fara till plantskolan och fylla en skottkärra minst, med läckra "baramåstehablommor"
Jag vill passa på att önska Er alla och en var, en utomordentligt pussrik påsk. Bättre en godis... Ha ha.

Kram Jeanette
5 kommentarer:

Anonym sa...

It was nice to meet up the other day. I miss our times together in the kitchen!

bakom berget sa...

Hej i vårsolen! Ja visst är det gott just nu. Solen skiner och det är lååånghelg. Va mysigt att gå på plantskolan och välja ut en massa fint till trädgårn. Jag ska försöka hinna med det jag oxå.
Ha en riktigt GLAD PÅSK! Kram Åsa.

Anonym sa...

GLAD PÅSK önskar jag dig och A.
Jag skall också till plantskolan, dock innan jag åker till Blåkulla.
kram
/Carina

STENLYCKA sa...

Hejsan!
Jag har resfeber för ikväll har tänkt ta kvasten till Blåkulla, kärringar i min ålder vill gärna träffas inför påsken och ha lite trevligt..... Har alltid haft med mig katten Måns men han har gått upp så mycket i vikt så det kan bli risk att jag inte kommer lätt, nu går jag och tittar snett på grannens katt Lisa, en smärt liten sak, skall göra ett försök att få fatt i henne, men jag tror det inte blir lätt, har sett att hon går omvägar för mig, jag tror att hon anar något.....
Kanske gör jag en mellanlandning hos dig och vilar mig ett slag, om du har lust kan du hänga med på årets fest.
Kram Raina

Katarina sa...

Jag håller verkligen med dig i allt det du skrivit. Jag känner sån enorm lycka när jag ser och hör allt som händer ute. Jag skulle vilja stanna tiden ett tag. Vill önska dig en bra Påsk också. Många kramar Katarina