lördag 9 april 2011

Änglavakt...


Denna storm kunde verkligen ställt till det för oss.... På morgonen upptäckte vi en knäckt fura på grannens tomt.... Furan har vikt sig som vore den ett rö.... Till huset är det väl en 8 meter ... Snacka om änglavakt... Hur har det gått för er andra?

Men dagen lovar annat... strålande klart och de första strålarna från solen börjar redan värma.... Först butiken några timmar sedan trädgården... ummmm kratta, räfsa, fika och njuta..

Tillvarata er och våren... det första blåsipporna är här... oj oj oj.. vilken lycka.

kram Jeanette

9 kommentarer:

STENLYCKA sa...

Hej Vännen!
Tack för din hälsning på FB. Jag har inte varit så duktig på att besöka mina kära bloggare på ett tag, ibland är det så mycket och tiden går så fort.
Ni måste haft en förskräcklig storm här har det inte varit så farligt, tack och lov när man ser hur det kan ställa till. Tur att ingen kom till skada.
Idag skall jag göra något som jag tycker är roligt, åka på samlarmässa. Sedan skall jag också ut i min trädgård och njuta av värme och sol.
Kram till dig och ha en bra dag i affären och i trädgården.
Raina

hemma hos lilla mej sa...

Vilken underbar header du har gjort.Bara så fin!Ja det kan man verkligen kalla änglavakt.Vilken himla tur att det gick bra så ingen blev skadad.Här har det peppar peppar varit lugnt.Men jag har ju hört om träd over vägar.Himla otäckt.Ja idag skiner solen bara så härligt.Önskar dej en underbar dag.Vår kram Rita ♥

Katarina sa...

Ja, vi går en härlig tid tillmötes. Ha en trevlig helg. Kramar Katarina

bakom berget sa...

Oj vilken tur att den inte hamnade på nån ett något. Jag själv har enbart haft nytta av stormvindarna. Dom har liksom suddat bort en massa snö här på min tomt. Det verkar ju som om det ska blåsa ordentligt idag oxå, så har man tur är all snö borta inom kort. Hoppas du får en riktigt fin helg, både i trädgård och butik. Varm kram från Åsa.

Monica Johansson sa...

Välkommen tillbaka till de ätandes skara! Skönt att du piggat på dig nu. Vilken tur att trädet inte föll och ställde till värre skada! Kram från Monica

elsamarianne sa...

Hua vad hemskt det är när träden faller. Här har vi klarat oss, peppar peppar...
Solen skiner, men det är lite kyligt, så man får passa sig så att man inte klär sig för tunt.
kram elsamarianne

Essay_writer sa...

I will visit your site more often

♥ E L ♥ sa...

Det har gått bra för mig, för jag har hållt mig inomhus för det mesta, men huja huja, man fick hålla i hatten i går. Betydligt trevligare väder i dag när jag har varit på min trädgårdsodlarkurs och äntligen grävt i odlingslotten.
Det är tur att du har änglar som vaktar över dig!
Sköt om dig. Kram

ewa-christine sa...

Nu är våren här och hoppas att solen skiner på dig också.