onsdag 17 november 2010

Försiktig smyger sig julen in....




Julmarknaden startar i butiken den 1: advent. Försöker hålla mig i skinnet... men kan inte riktigt hålla fingrarna i styr... Ler...
I år blir vi 13 st utställare på vår nu smått traditionella Julmarknad i butiken.Det blir 4:e året i år!!! Med all upptänkligt hantverk. Här kommer att finnas allt från Anita med sin keramik och Kerstin, kicki och Lena har stickat. Här kommer det att finnas mina egna julkort, nåltovade små underverk och läderarbeten som Jenny står för. Glasetsning, decupage och smycken. Ny för i år är Mia med bloggen http://freezerssyblogg.blogspot.com/ hon sy bland annat ljuvliga babybarnselen... Men tills dess finns mitt egna hantverk i butiken.
Som ni kanske sett och fått erfara.. så har någon "gangster" kapat mitt hotmailkonto... Tack för alla rara sympatikommentarer... Dessvärre nekas jag återkomst till kontot så jag får inte tag på alla mina rara vänner... så orkar ni skulle jag vara himla glad om ni vill skicka ett mail... på jeanettepedersen@hotmail.com .... så jag kan lägga in er på nytt...
Tack på förhand Jeanette


8 kommentarer:

azalean sa...

Åh vad läckert du har fått till de!
Visst är svart nästan magiskt?
/Anita

Mitt hvite hus sa...

Nydelig hos deg..men hatten var skikkelig flott...

den likte jeg veldig godt..

klemmer =))

STENLYCKA sa...

Godmorgon i stugan!
Tiden springer och det är mycket på jobb och även hemma med platta paket och vit färg, så tiden räcker inte riktigt till för bloggen. Det är tråkigt tycker jag för det är så roligt att sätta sig vid dator och titta in på din blogg och njuta.
Idag har jag gått upp tidigt för att få en stund vid datorn, senare skall jag och några väninnor åka till Falköpings ost och kolla deras julhandel.
Varje gång jag tittar in till din blogg så möts jag av vackra bilder och ert vackra hem du är så duktiga på att pyssla och skapa vackra lösningar.Du är bäst!!!
Ha det nu så gott, jag har en liten utlottning på min blogg, var gärna med och pröva lyckan!
Kram Raina

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Godmorgon
Jag har också smugit fram några saker, sånt som jag målat och piffat upp inför advent. Det får stå framme nu. Det kommer och bli en fin julmarknad hos dig, så många olika säljare, det var kul.
Läste om din hotmail, tycker det dyker upp mycket sånt. Usch och fy för såna gangstrar.
Varm kram
AnnaMaria

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Så snyggt med det svarta! Och nu börjas det med pyntnng lite överallt ser jag!
Lycka till me julmarknaden!
Kram
MArie

Anonym sa...

Halloj!

Såå fint med det svarta. Här har det smygit sig in en ganska stor svart spegel från House Doctor i dotterns rum. Svarta ramar har jag med några stycken och idag när jag köpte lite band blev det svart sammet.

Härligt vackert med dina svarta detaljer

Ha en skön helg


Kram Lena

Änglarnas hus sa...

ÅÅ vilken underbart stilleben!! Gillar allt det svarta och med den höga hatten till..mmm...

Hoppas att din helg blir lyckad!!

Kramar Sanne!!

Älskade pion sa...

Vad fint du har det.Mysigt med marknad.Ha en skön söndag.Kram Ulrika