torsdag 14 oktober 2010

Mera kuddar...


Det verkar som ett gift, det här med att sy kuddar.. kan inte sluta... Ler! Några söta som socker och så några åt det mer ekivoka hållet.
Idag reglar de upp några väggar i lokalen och till helgen kan vi börja måla.... Men förstår ni hur stort detta är.... Lördagen den 30 oktober blir det vernissage och på torsdagen den 4 november så slår jag upp portana för Fru Larssons Diversehandel.
Tack för alla rara gratulationer i går... Det värmer ska ni veta.
Tills nästa gång ... kram Jeanette


7 kommentarer:

EM sa...

Å du, vilka jättesnygga kuddar! De kommer att gå som smör i solsken.
Jobba på...
kram elsamarianne

hemma hos lilla mej sa...

Åååå vilka underbara kuddar.Bara så himla underbara.Ja dom kommer få en strykande åtgång!!!!!Önskar dej en fin dag .Kram Rita ♥

STENLYCKA sa...

Vilka underbara kuddar och jag förstår att det är såååå.. spännande för dig nu. Vilket härligt namn du skall ha på din butik! Önskar jag kunde vara med när du öppnar men då är vi på Kanarieöarna. Hoppas jag kan besöka din butik någon annan gång det skulle vara så jätte roligt att se alla dina vackra saker och få träffa dig!
Hoppas din födelsedag var underbar och inte bara arbete utan lite firande också.
Kramar Raina

bakom berget sa...

Superfina kuddar! Va kul att du snart ska slå upp porten, till din lilla butik.
Jag vill oxå säga ett försenat GRATTIS! Det inlägget hade jag missat.
Ha en trevlig kväll! Kram Åsa.

Eva Linnea sa...

Åh, vad synd! Den 4/11 är jag inte i Stockholm. Jag får komma vid ett senare tillfälle. Till Knivsta är det inte så långt från mig i Täby.
Kram

Viola sa...

HÄR KOMMER EN FÖRSENAD FÖDELSEDAGS-KRAM och STOR ÄR DEN TILL DENNA FANTASTISKA KVINNA SOM ÄR LIKA GAMMAL SOM JAG OCH GÖR DE MEST OTROLIGA SKAPELSER..NU MÅSTE JAG JU PÅ NÅGOT SÄTT TA MIG UPP OCH KOLLA FRAMÖVER, KRAMEN

Annelis hantverk sa...

Oj här hittade jag en ny trevlig blogg! Så vackra kuddar du gjort!
Grattis i efterskott!
Ha en bra dag!