onsdag 22 september 2010

Vilken underbar dag,


Tillbringade morgontimmarna med att tillverka födelsedagskort... Därefter fick jag besök av goa Monica. Vi snodde ihop en smulpaj med goda äpplen fikon (fikon som maken hade med från Kroatsien) russin och pumpafrön... blev gudomligt god...Mitt i fikapausen fick jag ytterligare besök ... En herre som beställt födelsedagskort.. så satt vi tre där ute på altan i strålande sol och diskuterade livets sköna, dvs: kärleken... Härlig stund!

Sedan en långpromenad på en och en halv timme i det vackra vädret... Skönt att bara gå och låta tankarna flöda. Naturligtvis så kretsar mycket kring min föreståend öppning av min alldeles egna butik. Källaren är full av projekt i olika stadier av målning och dekorering... Nu väntar jag bara på att få tillgång till lokalen så jag kan börja måla och snickra lite. Planen är att öppna upp i mitten av oktober... Skatteverk och momsregistrering.... kassaaparat och dyligt.... Ack ja, många sköna bestyr är det... Jo, så var jag ute och hämta posten... tack goa Eva Linnéa, med bloggen http://haxorochanglar.blogspot.com/ som skickade mig frön till stockrosor som har den mest underbara rosa färg jag sett.... Vilken dag va....

Det är gott att leva... kram Jeanette

14 kommentarer:

STENLYCKA sa...

Ja visst är det härligt att leva. Här är det full fart på gubbar och borrmaskinen som borrar och borrar i berget, är snart nere på 160 meter. Det går nästan inte att gå ut för det är hela tiden en folksamling på garageuppfarten, av gubbar, som står och beundrar den smutsiga,fula, dånande borrmaskinen.
Jag är tacksam att jag får vara inne.
Ha det så bra och jag förstår att du har mycket att stå i, men så spännande.
Kram på dig!
Raina

bakom berget sa...

Vilken härlig dag ni har haft. Jag förstår att du längtar tills du får öppna butiken. Då ska jag komma och besöka dig! Jag har ju inte särskillt långt till dig.
Så fint ditt Chanelletittskåp blev!
Ha en jättefin kväll!
Kram Åsa.

Lisas torp sa...

Så spännande med en butik!
Den kommer säkert att gå jättebra, så mycket fint som du gör, för jag antar att det är dina egna alster som du ska sälja?

Så skönt det låter med fikastund på altanen!
Kram och lycka till!
Lisa

Marie//Tekla Maräng sa...

Ja visa dagar är det extra, extra mysigt att leva och denna dag verkar ha varit en utav dom för dig.
Kramar:)

Monica Johansson sa...

Tack kära du för en härlig dag! Det var underbart att sitta på er fina uteplats, fika och prata om livet. Jag kom hem med ett leende på läpparna och tycker att jag är lyckligt lottad!
Kram Monica

♥ Eva Linnea ♥ sa...

Jag hoppas att det blir några riktigt fina exemplar hos dig (om två år). Min har några få blommor kvar och de är lika vackert röda som alla andra varit. Flox, tagetes och jordärtskockosblommor är annars det som blommar hos mig nu.
Har köpt den förtst ljungen i dag.
Kram

Viola sa...

Så spännande det låter och härligt att du oxå vågat tagit steget ut..synda att du inte kan komma på lördag, Eva kommer och stannar över natt, ha det gott, kramen

Inspiration i vitt sa...

åååå så spännande med din butik. Jag önskar dig all lycka och det kommer att gå hur bra som helst, du är sååååå duktig med allt du gör. Kram på dig/Ingela.

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Du gör det många drömmer om, så roligt att du fått en lokal. Bara och inreda och greja, det kommer och passa dig, tror det bor mycket idéer hos dig.
En fin dag hade du också.
Varm kram
AnnaMaria

elsamarianne sa...

Det är såna goa dagar som man ska ta med sig och minnas de dagar då allt inte är så bra....
Å vad spännande att ge sig ut i affärsvärlden.
kram elsamarianne

Elsa och Helena sa...

Förstår jag det att livet är härligt med så mycket trevligheter som väntar! Grattis till att du ska öppna butik...så spännande och kul det låter och att få vara sin egen chef. Kan det vara bättre:)

KRAM Helena

Mitt hvite hus sa...

En herlig dag...å klare å nyte og sette pris på det er vikitg =)=)

klememr

Les Cotrions sa...

I'm lucky you had such a nice day Jeanette! I can't wait to see your new shop and I'm sure it'll be faboulous!
Happy week end my friend!
Vale

ewa-christine sa...

Vilket härligt inlägg och fina bilder......ha det gott och en skön söndag!