måndag 21 juni 2010

Vaknar tidigt nu när det är så ljust. Här är klockan bara en kvart över 5 på morgonen. De första solstrålarna letar sig in... Är ute på tur i trädgården med kaffekoppen. Går runt och hälsar på allt som växer. sätter mig en stund , just här under gullregnet... Det är en sådan febril aktivitet uppe i kronan. hundratals med bin och humlor kalasar på gullregnets nektar... En förtjusande upplevelese, och jag har glädje att följa den från första parket... Man kan inte somna om då.... Fåglar har fått ungar... ibland får man snabbt ducka för de kommer på övningsflygning... Det ser lite skakigt och ryckigt ut så här i börjar.... men de lär sig snart. Nu ska jag hämta morgontidningen och se vad som hänt i sverige och i världen... Några dagar kvar och sedan är det midsommar. tillvarata er, njut av kärleken... i vilken form den än kommer i!
Kram Jeanette

5 kommentarer:

Lisas torp sa...

Ja, finns det något vackrare än en solig sommarmorgon! Din morgon ser ju paradisisk ut! Åh, så vackert och jag kan verkligen förstå din känsla!

Ha en ljuvlig dag!
Kram
Lisa

Monica Johansson sa...

Vilken fantastisk bild på er underbara trädgård! Kram Monica

Lantliv sa...

Visst är det ljuvligt om morgnarna...när allt vaknar och daggen skall torkas upp. Det gäller att se allt nu innan all blomning är över....det är som bäst precis nu!
Njut vidare av det vackra,
kramis Anne-Lee

Mitt Pyssel Å Hem sa...

Underbart att få tanka energi blad blommor, dofter, humlesurr och fågelkvitter.

Den jag är kär i är en Canon EOS 1000D tillsammans med mina obektiv :-)

Ha de bra!
/Carina

Les Cotrions sa...

Fantastic light Jeanette! Here is dark at 5 in the morning!!! Your garden looks so lush!
Have a nice start of Summer!
Vale