måndag 29 mars 2010

En lite vårlig förändring i vårt badrumsfönster. Två vackra livstycken, istället för gardin på vänsterkanten... till höger i fönstret har jag en Ikeagardin. I mitt tycke en av de vackraste i Ikeas kollektion. Förmodligen har de också insett det själva. För nu finns den igen. Ska köpa upp mig på ett par längder. Kan inte ha för många, ha ha. Sedan mina älsklingar till fuskrosor. Från Coop, som ofta har läckra fuskblommor. Så lite vackra nipperskålar i kristall med silverlock. Dessa kan man ofta hitta för någon tia på loppis. Hur läckert är det inte att ha grovsalt i på matbordet. Eller som här lite ringar, som det förmodligen var tänkta för. I den lilla pokalen ligger min brevpress med foto.


Redan i december år 2009 kom det en rar liten tösabit i grannhuset. Äntligen kom vi iväg och sade välkommen.
Tillbaka i lite morgonmörker, efter tidsomställningen. I dag ska jag ta ut min cykel på vårpremiärtur... Trots att solen lyser med sin frånvaro. Ha nu en skön påskvecka.
kram Jeanette




10 kommentarer:

STENLYCKA sa...

Godmorgon på dig Vännen!
Vilka vackra bild från ditt badrumsfönster,sådana rosor har jag också köpt på mig, tycker de är vackra.
Om en liten stund skall jag åka till staden och frissan och fixa till håret. Sedan blir det eftermiddags- kvällspass på jobbet. Den här veckan är det mycket på programmet förutom jobb. Barnbarnen och deras familj skall komma till oss över påsken, skall bli så roligt. Tänk jag har inte sett dom sedan jul och den lille killen har tagit sina första stapplande steg. Blir en härlig tid till påsk för farmor o farfar.
Ha en bra dag och kortet var som vanligt underbart.
Stor kram Raina

Älskade pion sa...

Vad fint du har i ditt badrumsfönster.:)Kortet till lilltjejen var ju helt underbart.Ha en skön dag. Kram Ulrika

bakom berget sa...

Du har ett jättevackert badrumsfönster..Håller med dig om att den spetsgarninen är fin.
Ha en bra måndag i regnslasket!
Åsa.

Elsa och Helena sa...

Vilka vackra fuskrosor...vad får man tag på sådana?!
Kortet är ett konstverk i sig!! Oj, oj om jag vore så pysslig:)
Ha en skön måndag.
Kram Helena

Rut och Signe sa...

Åh vilka gulliga bilder. Så fint med livstyckena i fönstret. Vem har sagt att gardiner är ett måste... så mycket vackrare på dessa. Ha det gott, Marie

Lilla huset på prärien sa...

åh tusen tack för ditt fina tips på lavendelmat! jag tycker det är så kul att prova nya saker så jag ska definitivt prova det där receptet på kyckling o ris (och lavendel). det lät jättegott!

gulliga du!

kram jenny

Viola sa...

Vilket rart fönster du fått till...som du vet så älskar jag att hänga upp textilier, hoppas dagen varit bra, här har ju blogger varit galen ikväll så det blev en ofrivillig bloggpaus, ha det gott, kramen

Inspiration i vitt sa...

gamla linnen och nipperaskar är sååå fint och vilket fint kort du hade gjort till den lilla flickan. Ha en härlig påsk Jeanette och kram på dig/Ingela.

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Godmorgon. Vilken fin idé med livstyckena i fönstret, och gardinen ser fin ut också. Jag tror det kan bli cykelväder idag, ser ut som solen kämpar sig fram.
Ha en fin påskvecka
Stor kram
AnnaMaria

Elsa och Helena sa...

Tack snälla då vet jag! Inte helt billigt men väldigt, väldigt fint:)
Kram Helena