onsdag 17 februari 2010

Inspirerad av Guá på Hvitur Lakkris.


Inga jämförelser i övrigt dock..... Hämtar jag lite bilder från arkivet mitt. Fönstren är från Mallorca. Dessa kyrkfönsterbågar fann man under en utgrävning av stora katedralen i Palma De Malorca. Tänk vad de skulle sitta snyggt på vardagsrumsväggen... Fniss. Kanske lite vanvördigt... Eller??? Den andra bilden är på förra årets första Lövkojor... Åh, min längtan är stor... Läser just nu inget annat än gamla nummer av trädgårdstidningar... Har pennan bakom örat och antecknar hela tiden... I år ska vi anlägga en rosenrabatt. Sen ska det bli kul att se om flytten av tre 50-åriga pioner klarat sig.... Har lyckats en gång tidigare... så kanske. Hur som haver... ljuset är tillbaka nu. Det känns faktiskt som något är på gång... Men f.. tro´t... För nu börjar det snöa... Stora vita (ganska vackert faktiskt... men det tänker jag inte erkänna) flingor.
Tillvaratavarandra nu
Kram Jeanette

13 kommentarer:

ewa-christine sa...

Så fina bilder du har i din blogg. Det är en glädje att se. Kände nästan "vårens ankomst" lite också.
Ha en skön dag.........

Rummet för välbefinnande sa...

Ja, jösses.... Vem blir inte inspirerad av Gúa. Hon är ju en gudagåva måste jag säga.

Tänk, jag hittade en sådan fin spegel/fönster som jag ska ha i lokalen och det är som ett kyrkfönster nästan fast lite grovt sådär. Ja, jag ska lägga ut bilder sen. Är så glad att äntligen få sätta fart nu.
Ha det gott!
Kram Mia

Birgitte sa...

Hej Jeanette,
Det ser bare så fint ud. Dejlige billeder. ;-)
Ha´nu en fin uge til vi "tales" igen. :-)
Klem, Birgitte

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Fönsterbågarna skulle jag gärna vilja ha något liknande, jättesnyggt. Såna går säkert inte och hitta i Sverige. Här har vi haft sol idag, men måndag, tisdag snöade det, precis lagom så det blev halkigt! Man är hjärtligt trött på denna vinter.
Kramar
AnnaMaria

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Och precis när jag skrivit det här såg jag att Mia hittat liknande, wow.
Hoppas hon visar dom.
Kram
AnnaMaria

Almbyboden sa...

Åh, så fina. Ska försöka leta runt i vår på loppisar efter gamla fönster så jag kan sätta upp några i min trädgård som växtstöd. Fina! marie

Älskade pion sa...

Härliga inspirationsbilder. ;)Javisst är det LITE töligt(tråkigt på Värmländska;) )att det snöar IGEN.;)Ha en skön Onsdagskväll. Kramar Ulrika

Viola sa...

Dom vackraste inläggen den står vår underbar Gùa för..absolut min favorit, vilken snäll man du har som ställer upp med skjutsen, kramen

Les Cotrions sa...

Hello Jeanette! Those windows are fantastic! I'd like to have them in my home!!! Stunnning white flowers! We all are dreaming gardening again!!
A nice evening to you!
Vale

vita zara sa...

Hej
Åååååå grattis till de lyckliga vinnarna av dina fina vinster.
Jo det är vackert med snöflingor så himla vackert.
Jag sitter också just nu med en hel del fröpåsar, jag gillar att sätta små fön i jorden, trots att det tar plats.
Förut så gillade inte mannen alla plantor, men nuförtiden så säger han, men ska du inte snart sätta plantor,hi,hi, så det kan bli.
Om du skriver till mig nån gång så vill jag berätta att jag använder min blogg house of chandeliers, så det är i så fall i den som jag ser när folk skriver, så jag inte missar något.
Kanske borde jag ta bort en blogg, vi får se.
Sköt om dig du också.
Kram Zara

Under en vind sa...

Fina bilder!!!

Skulle gärna komma över med vår till dig, men tyvärr syns den inte här heller än...mer snö lovar de idag igen! Vill INTE!

Ha en bra dag! Kram!

envilsenloppa sa...

Oj vilka fönsterbågar , ja de skulle man vanvördigt eller inte det är inte frågan . Frågan är får de plats ,hur får man hem dom , kan man köpa dom ???
Spännande med pionerna , som sagt ibland går det . Jag oroar mig för allt i trädgården , har en lite hundHarry som nog har tuggat sig ner till rötterna på det mesta hos oss :-(
Ha det gott i snön !
Kraam/Lotta

Anonym sa...

Tack for intiresnuyu iformatsiyu