måndag 9 november 2009


Så kan det äntligen sägas... Julstrumporna är färdigsydda.. 48 st. Nu återstår bara numrering och "isyning" av hällor. Pust, det var ett sjå. Men jag är nöjd. Min goding hann med att, rensa hängrännorna, sätta upp fågelmataren byta till vinterdäck, tvätta bilen och städa uthuset.... Jag sydde och gjorde laxpudding... Umm så god den var.. är....

Har köpt några nya växter. En korsning mellan Buxbom och Myrten. Växten heter Myrsine Cápe myrtle Vackra små träd, som tål att torka mellan varven... En ypperlig egenskap i mitt hus. Har en förmåga att "glömma" vattna dem.

tillvarata er kram Jeanette

8 kommentarer:

Viola sa...

DU...vad heter det trädet...skulle vara något för Violans hem...:) jissis vad ni hunnit med i helgen, strumporna för rara och laxpudding så gott, det var länge sedan jag åt...ha en bra måndag min vän, KRAM

Les Cotrions sa...

Waw Jeanette! 48 stockings...your very productive!!! They are so pretty!!! I've to make some either! Beautiful new plants!
Have a nice Monday!
Vale

gamla skolan sa...

Vad du är kreativ ! tack , snälla du för så fina ord om mitt kök ! Det värmer gott ! Kramar Susanne / den gamla skolan

Lantliv sa...

Ha ha ha helt inne på ditt spår ang.forna dagar...Ser mig själv springandes fnittrandes i korridorer helt utan mina föräldrars vetskap...skumma tankar det här...är vi märkliga tro?

Nu är PAKETET på väg mot dig....
Åh vilka sötingar till julstrumpor...vad du har legat i...helt underbara. Vet du i lördags var vi till ett ställe där det mycket väl hade kunnat funnits något till dig...jag tittade...men fann inget brodyr e. monogram...tänkte på dig gjorde jag iaf!
Ha en fin måndag!
kram Anne-Lee

Birgitte sa...

Hej Jeanette,
Uh, du er kreativ. Bare det var mig. ;o)
Jeg ville lige forbi og ønske dig en rigtig fin uge start. ;o)
Kram, Birgitte

Mitt hvite hus sa...

Oj for en samling julestrømper du har laget...
det treet så veldig fint ut..spør so9m Viola. ..hva heter det??

ha en fin dag..Klem Kerstin

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

En sån växt har jag haft, den är supertålig. Och vilken hög! Vilket jobb, att du hann och göra laxpudding också. Och det som är så gott med skirat smör.
Ha en fin kväll
Kramar
AnnaMaria

Hannis sa...

Snacka om snabbjobbad med alla strumpor!
Himmel, all sömnad tar en evighet för mig=))

Dom träden kanske skulla passa mig.
Ser fina ut.

Kram Hannis