tisdag 6 oktober 2009

Några beställda kort....
















Jag gör som tidigare berättat kort... på beställning till olika bemärkelsedagar... Roligast är att göra "Välkommen till världenkort" som jag kallar dem.... små drömmar i rosa och ljusblått. Här kommer en liten kavalkad Beställda kort.... Jag får lite uppgifter om personens intressen och så får jag spåna... urkul..... Man ska kunna se vad personerna bakom korten har för intressen... Klicka på bilderna för att se detaljerna... Korten är dubbla och innehåller också en rimmad vers...

Ha nu en bra tisdag... bästa dagen i veckan... måndagen är gjord... och snart är det onsdag... sen... ja ja

Kram Jeanette

14 kommentarer:

Dessi sa...

Jättefina! Speciellt den till Liam. Idag har jag användning för ett utav korten jag fick av dig. Ska snart iväg o träffa en liten 1 veckas bebis o då kommer ditt blåa kort till pass! Jag skulle gärna vilja beställa ett kort av dig som jag behöver nu i början av nov. Min guddotter fyller 1 år.

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Men jösses! vad duktig du är. Vilka kort, så mycket tanke bakom. Jag vet ju att du är otroligt händig, det ser jag ju på mitt flaggspel. Du ska veta att jag är så glad för det.
Kramisar
AnnaMaria

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Oj vilka fina kort du har gjort! Så mycket fina detaljer...
Kram
Marie

Magdalena sa...

Vilka mysiga kort, sådana vill man gärna få och titta på när det är kallt och mörkt ute, då blir man genast glad!
Kram
Magdalena/Color Sepia

Viola sa...

Hallå där...vilka underbara skapelser du gör...då vet man vart man ska vända sig i fortsättningen när man behöver det där lilla extra...hoppas du har det gott...onsdag..loppisdag...:) kram

Lantliv sa...

Du Jeanette....mojjarna smakade mumsfilibabba.....ska fixa mer till helgen. Min man sa uttryckligen...:-Det här var försvinnande gott...serverade dem i martini glas + is så det blev ju inte mycket av det goda!!!
Men åh vilket fint arbete du gjort...har tittat på vart och ett av korten mycket noggrant....mycket talande kort.
Så härligt att få ett så fint arbetat kort....
Imorgon onsdag...bara tre dagar ...sedan helg...igen. Tiden går fort nu men det gör inget...vill ha jul nu...mysigt!!
Snart e de vår igen!!!
Kram Anne-Lee

Laila sa...

*häpnar och dregglar*
Det finns inte ord för dina helt makalösa kort!

Heidi-anitha sa...

ja - det må jerg si, du er virkelig dronningen av pysselpalasset du:0) Så utrolig dyktig du er på dette! VAkre kort og hvilket presisjons arbeid!

Håper du har det godt - takk så mye for dine besøk på bloggen. Tiden min strekker ikke til for tiden - vil jo skrive med dere alle - men sånn er jo livet, snart er barna store.. og da lengter man vel til travle tider igjen:0)

Ha det godt min venn:0)

Stor klem Heidi-anitha
White vintage

Bleudelavande sa...

Hi, tank you for visiting and leaving my blog! I'm so glad to receive you! Your blog is fantastic, and you made very nice scrapbooking work!
Have a nice week and see you soon

me and alice sa...

Tjingeling!
Jösses vilka härliga och personliga kort! Vad duktig du är!
Förstår att det ligger mycket tid bakom ett så vackert kort!
Ha en härlig Onsdag!! Snart är det helg igen...
kram Susanne

Faster Safira sa...

Fantastiskt! Min haka ramlade ner på mig när jag såg alla korten. Du är så otroligt duktig. Vilket arbete Du lägger ner och så många fina detaljer. Jag klickade på bilderna för att få se dem ordentligt.
Du ska vara jättestolt!

Ha det så bra!

Lily sa...

HEj Jeanette!
Kul att du lämnade en liten kommentar hos mig!
Så superfina kort du gör! Härliga detaljer...
Kram Lily

Lisa Marklund sa...

Gud vad du är duktig, men det visste jag ju redan :-) har mina två kort jag fått av dig framme, de är så vackra. Kul att använda sin kreativitet och skapa fritt.
Kramen till dig - Lisa

Unknown sa...

Åh så underbara kort! Min lille älskar också dinosar! Jo Walking Whit Dinosaurs är en show som kommit till sverige under höstan, den kommer att vara i Gbg och stockholm (vet inte men jag tror att det bara är på de två ställena). De använder sig av dinosaurierna som var med i jurasic park om jag inte missförstått. Jag har titta på delar av showen på you tube och jag måste säga att woooow, det verkar så verklighetstroget så det är inte klok åt det. Kram Petra