tisdag 29 september 2009

Min make kallar mig för Julgeneralen........Bara för att jag råkar älska julen, och då menar jag verkligen allt som hör julen till. Runt tjugondag knut.. när allt ska ner.. då deppar jag verkligen... Ack ja... För två helger sedan var min goding iväg med jobbet till London... I går skulle jag titta på bilderna från hans resa... och vad hittar jag! Bilder från det stora varuhusets åretruntutställning av jul...... Allt detta vackra... och inte en kula med hem... Jag tror att jag blir tokig...Får man verkligen gör så.....ostraffat????
Kram jeanette

10 kommentarer:

Les Cotrions sa...

Oh my God Jeanette! Is it already Christmas for you??? We have 28° and very sunny days...even Autumn seems to be very far! Anyway your photos are gorgeous!
Warm greetings
Vale

Faster Safira sa...

Åh, vad mycket fint! Jag älskar också julen och allt som hör till.

Inte en enda kula? Ostraffat?... Nja, min man skulle inte heller ha kommit hem med någon kula, det är jag säker på. De bara är sådana...hi hi ;)

Kerstin sa...

herlige bilder... og alt dette har din mann sett på uten å kjøpe noen som helst juleting til deg... men uff da...
Hvis det er en trøst tror jeg ikke min mann hadde gjort det heller...
klem Kerstin

Mammatillungar sa...

Var tvungen att dubbel kolla datumet på inlägget =)))) Men det var september den 29 ;)
Visst är det så med Jul? Man älskar och pysslar och sen är den bara borta! Synd *suck* Men njutningen räcker precis till den kommande Jul! För mig iaf!
mvh mammatillungar

Beatrice sa...

Tack för den fina grattishälsningen! Nu hittade ju jag hit också :-).

Jag håller med om att du borde fått åtminstone en liten julgranskula, men jag tror inte att jag hade fått någon heller ;-).

Kramar
Beatrice

Lantliv sa...

Ser framemot julen...maten...dofterna...lugnet.....myset....filmerna....spela spel....jag längtar....
Sicken retsticka....se allt det vackra på kort....det är så jag tror att han just retas....vänta bara...
kramiz Anne-Lee

gamla skolan sa...

Ha ha ! Nej , det får man verkligen inte ! Det är på gränsen till kvinnomisshandel !! Han får ta och skärpa sig ! Kramar Susanne / den gamla skolan

Inspiration i vitt sa...

Hahaha vad rolig du är, jaa nog var det taskigt att inte något glittrigt gavs till dig. Jag älsar oxå julen i lagoma portioner. Kram på dig/Ingela.

Viola sa...

Hallå där...) jodå ...visst längtar man..i november förra året var jag ju i London och tala om ett eldorado...där skulle du varit och bilder från Harrods visas ser jag...ha en fin dag...kram

SIMONA sa...

where is this marvelos christmas worl.. i fall in love with christmas time!!!!!
kisses
simona