måndag 3 augusti 2009

Åter till paradiset....Nämligen hemmaEfter en lång turne i husvagn är vi så äntligen hemma. Vädret har kanske inte varit det bästa. Senaste resan till Nora var marken så vattensjuk så det plaskade om fötterna. I dag när många vänder åter till arbetet, då skiner solen från en molnfri himmel.

Min kära snickrar på ett hus till soppkärlen. I många år har vi retat oss på att det första som möter en vid entren är fula ibland stinkande sopptunnor. Men nu ska tunnorna som sagt få ett eget hus med tak och dörr... Det blir nog riktigt fint...

Själv har jag latat mig.... lekt lite stylist i trädgården och fotat. Innan jag gick på semester fick jag ett gammalt uttjänt parasoll. Nu är det strippat på Falconreklamen och jag har sytt ett nytt överdrag. Med två varv av spets och en gammal duk i brokad fick bli själva stommen. I morgon om vädret nu tillåter kommer jag sitta och njuta med fötterna i fotbad.... Prova med grovsalt och en matsked lavendel häll på kolsyrat vatten och stoppa i fötterna... Det är så vederkvickande. Sedan ska jag läsa om min favorit prinsessa nämligen Sibylla.

11 kommentarer:

STENLYCKA sa...

Välkommen hem igen! Vilken underbar romantisk plats du har gjort i trädgården. Förstår att du vill sitta där och njuta och läsa. Hoppas du har bra väder här är det regn nu på morgonen.
Ha en bra dag!
Kram

Mioora sa...

Har varit i Rättvik på min semester och där tjippade det i gräset när man gick av allt det blöta. Du skulle ha stannat i din trädgård, den ser verkligen ut som ett paradis.

EVA AGNES sa...

Men, helt ortroligt alltså. Du har sytt den vackra parasollen själv. Jag dånar. Den är jättevacker.

Själv försöker jag mig på lite raka sömmar här. Ska visa när det blir färdigt.

Kramar Eva Agnes

Hannis sa...

Du, det där var ingen dålig stylistlek!!
Fasiken så fint parasoll!

Nu när jag börjat jobba igen kom solen tillbaka=))

Kram Hannis

Hanna sa...

Så fint.
Hanna

Anonym sa...

Borta bra men hemma bäst....det är väl så det heter? Så fint ditt parasoll blev, ett sånt kan man nog önska sig i present nu när det nalkas kalas.
Och ditt fotbadsrecept det är nog värt att prova på nån gång.

Kram Pernilla

Kerstin sa...

Velkommen hjem... Så herlig uteplass du har.. skjønnparasoll... Skjønne kurvstoler...

Nyt onsdagen
Klem Kerstin

Viola sa...

Vad du kan...jag bölir grö av avundssjuka på mänsker som klarar av att göra sådan ljuvliga skapelser..en dröm med spets och rosor, suck säger VIOLAN och tack goa du för listan ..den ska klistras in i lilla reseboken, kram

Lilla Blanka sa...

Hej Jeanette!

Borta bra men hemma bäst! Det ser riktigt mysigt ut i trädgården!

Din blogg är så härligt rofylld...

Kram
Mia

Lilla Blanka sa...

Ps parasollet som du sytt själv är fantastiskt fint!

Creations by Lisa sa...

Förstår att du längtar hem, vilken underbar liten oas du gjort i trädgården :-)
Kram Lisa