måndag 22 juni 2009


Här förbereder jag Årets höjdardessert. Skivade jordgubbar, hackad sommarchoklad (från Marabou med jordgubbar i) fantastiskt gott!Sedan några droppar av extra lagrad Balsamico.
Vid servering tillsätts några maränger och lätt vispad grädde.... Hel enkelt en höjdare.
Annars var det traditionellt, så det förslår. SOS... d.v.s. smör ost och sill till förrätt och grillat till varmrätt. gjorde potatis och tomatspett till till det en tomatiserad Bearnaise med lite sambal i... Också ganska lyckat.
Sedan var det dags för Dans till dj som hade förkärlek för tidig rock.... vi stuffa så bena var som gele när vi vände hemåt på småtimmarna.
Om det berodde på snapsarna , vinet och Whiskyn till kaffet förtäljer icke historian... Men vi lullade iallafall hem lite skönt berusade..... Dimman låg tät över campingen och stämmningen var trollsk. Orkade inte plocka några vackra mansblomster... lade istället kameran under kudden... Man kör väl med modern logestik.....
Hoppas Ni hade en minst lika bra Midsommar som jag.... kram Jeanette
Vid tretiden samlades vi för lite dans kring Midsommarstången som sig bör.... Men var tog alla ungarna vägen?.....

2 kommentarer:

Viola sa...

En härlig midsommar ni verkar ha haft...den desserten får mig att vattnas i munnen..måste jag bara pröva, hoppas dagen bjudit då på fint väder, för det har den gjort här, kramen

STENLYCKA sa...

Så trevlig midsommar ni har haft och är det små grodorna damerna dansar? Var är alla prinsarna?
Mmmmm så god desserten ser ut.
Ha en bra kväll!
KRAM