torsdag 14 maj 2009Många grodor har det blivit genom åren. Här kommer några som bor i vår trädgård. Jag köper sällan grodorna själv... De hittar hit med hjälp av goda vänner....

5 kommentarer:

STENLYCKA sa...

Vilka söta grodor du har. Jag är däremot inte så förtjust i levande grodor. De har en benägenhet att dyka upp under bladen och bland mina blommor när jag rensar. Hjääääälp!!!! Då hör till och med grannarna att nu har Stenlycka besök av grodor igen.
Ha en underbar dag,här har vi regn idag.
KRAM

envilsenloppa sa...

Bläupp sa den söta lilla grodan idag .... så sjunger min LillLoppa här hemma .
De var en väldig massa goa grodor , men du aktare´för att pussa dom , de gjorde jag och jag e fast med han fortfarande ;-)
Kraam !

Les Cotrions sa...

Nice and funny frogs! If I kiss them do they become princes??? I'm single now....
Big hugs
Vale

Pockethexan sa...

Hej Hexan här! Har varit lite extra dålig ett tag nu så jag har både varit dålig på att göra inlägg och verklig dålig på att kommentera inne på alla fina och läsvärlda bloggar. Ska nu uppdatera mig hos alla mina "vänner". Återkommer är inte riktigt så stark ännu efter en veckas rejäl illamående av för mycket smärtlindrande mediciner, men som sagt känner att jag är på G.
Har gjort två nya inlägg, ett lite för argt kanske om sjukhusmaten. Har ju blivit rejät utsatt av den varan i 15 års tid nu minst 3-4 gånger årligen, milt sagt så kanske man kan säga att varje gång så blir de en riktig bantningskur, en ofrivillig sådan visserligen, men man ska ju se allt det possitiva i livet, så jag väljer att se viktiminskningen som något bra(ler) Nej, skämt o sido, fördjäkligt är det, men ska inte plåga dig med det nu!
Ha det så bra som det bara går!
Kramis ifrån Hexan!
PS: Lovar att kommentera och disskutera när jag mår lite bättre, skriver en rad för jag vill inte bli bortglömd(ler)

Creations by Lisa sa...

Men så fina grodor du har, gillade den med bladet och den vackra blomman i :-). Min stora fina klocka har jag bara kvar en av men tror att återförsäljaren har fler om de skulle ta slut helt.
Kramar till dig och sov gott - Lisa