lördag 21 mars 2009

Nya fynd på Knivsta varuförmedling


Som jag tidigare berättat, så fyller ägaren på, med nya fynd tisdagar och onsdagar. Så torsdagar kl 9.55 står en hel hoper med beroende sakletare, och väntar på att portarna ska öppnas!

Vi kastar oss in, grabbar varsin kundkorg och sedan synas stället av under lupp. En dam har fått namner "bulldozern" för att hon skyr inga medel... tränger sig för och beter sig ohyffsat!!!! Ack ja. Men detta blev mina små fynd i torsdags. Fyra SMÅ LJUVLIGA, assietter med rosor till lusthuset, 20 kr.

Två rosa champagneglas för 40 kr. En bonad med fack för kork och snören 30 kr. Sist och minst, en liten rosa pärlemorskimrande pillerask, kostade en tia. Kul med shopping som inte tömmer plånboken.

Önskar er en trevlig och vårlig helg och glöm inte att tillvaratavarandra /Jeanette

3 kommentarer:

Viola sa...

Hejsan, de loppisar jag besöker på onsdagar är hysteriskt...det är fara för eget liv...folk är som galningar och armbågar sig framåt, så här har jag härjat åtskilliga gånger med många köpare...men du fick ju verkligen tag i rar saker, glasen så vackra och asietterna så söta,,,,här lyser solen så det blir äntligen dags för trädgården, ha en bra dag, kram

Anonym sa...

hej! fin sida du har.loppis är kanonkul. o jag som behöver mycket grejor..till mitt ställe.har inte hft mitt ställe så länge,,,men de är bara att jaga på efter grejor.. ha en trevlig lördag. kerstin min blogg är http://stugan2.blogspot.com

jerseytjej sa...

Fina fynd!