torsdag 26 februari 2009

Torsdagsutmaningen sista inlägg.


http://mittval.blogspot.com/

Så är då sista torsdagen här i februariutmaningen om våra visioner och drömmar angående våra trädgårdar. Vad tycker Ni, ska vi inte fortsätta under mars också. Det har varit en fröjd att få kika in i era drömmars trädgårdar. Såååååå inspirerande och kraftgivande. Helgen den 7-8 mars är det trädgårdsmässa i Kista. Där blir alltid startskottet för min trädgårdssäsong. I år ska vi äntligen komma till skott och göra en Rhododenderonplantering vi pratat om. Vi har ringat in ett område med gammal sprängsten, fyllt upp med torvblock. som nu fått stå till sig och blivit lite patinerad. Sedan ska vi åka till Zetas trädgård och införskaffa några buskar.

Det finns en som heter Blutopia, lavendelblå med en grön fläck... som jag älskar.

Vilka är Era planer?

Ska bli härligt att ta del av era rapporter under dagen.

5 kommentarer:

Västbacken sa...

Tack för kommentaren,nu hittade jag till dig. Ååh Zetas...var dit i somras och far gärna dit igen.

Ha det bra

Lotta

Creations by Lisa sa...

Härliga bilder du bjuder på idag och vill bara säga :-)) TACK så myclet för korten, de var riktigt fina, jag blev jätteglad för dem.
Kram Lisa

Monica sa...

Vilka härliga bilder du visar...och vad synd att jag inte hittat hit tidigare. Den vackra tavlan hade jag gärna varit med och tagit en lott på :) Zetas trädgård brukar jag oxå besöka ett par ggr under säsongen. Det är en härlig plats för att bara gå omkring och må bra i....annars ligger Ulriksdals slottsträdgård närmare för mig.
Tjingeling
Monica

jerseytjej sa...

Jag behöver din hjälp i våren, kompis!

Viveka på Humlebacken sa...

Vad roligt det har varit att köra trädgårdsutmaningen. Det känns lite tomt och tyst om vi ska lägga ner nu. Ska vi inte köra vidare på något sätt?

Viveka på Humlebacken